Betaalde VIP-onderdelen in TT Speed Week Assen

Ali B tijdens het TT-festival (Rechten: archief)
Ali B tijdens het TT-festival (Rechten: archief)
ASSEN - Tijdens de TT Speed Week in Assen zijn er enkele onderdelen, waarvoor speciaal betaald moet worden. Het gaat om speciale VIP-arrangementen.
Zo is er tijdens het speciale motorspektakel de TT-City Racing, op 22 juni een VIP-arrangement in een afgezet gebied met een tribune, waar 27,50 euro voor betaald moet worden. Hier kunnen onder meer ondernemers terecht om te netwerken, en zij krijgen het beste zicht op het motorspektakel. Wethouder Henk Matthijsse antwoordde dit donderdagavond in de gemeenteraad van Assen, op vragen van de fractie van OpAssen. Die had geruchten gehoord dat er voor sommige motoronderdelen in de Speed Week stevig betaald moet worden.

Volgens Matthijsse gaat het om enkele betaalde elementen, waarbij bezoekers echt op de eerste rang zitten. Dat geldt ook voor de TT-Nacht bij het optreden van Jovink en de Voederbietels, waar ook een speciaal vak is afgezet voor bezoekers die extra willen betalen.

De VIP-kaarten zijn hier te bestellen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl