Wie pakt de 3e periodetitel in 1F: Emmen of Nieuw Buinen?

de selectie van vv Emmen
de selectie van vv Emmen
VOETBAL - vv Emmen, de ploeg die dit seizoen nog even hekkensluiter was in de zondag 1e klasse F, kan zich woensdagavond plaatsen voor de nacompetitie om promotie richting de hoofdklasse. Als Emmen het inhaalduel tegen FC Wolvega met minimaal twee doelpunten weet te winnen dan is de 3e periodetitel een feit. Maar er zijn meer scenario's mogelijk, waarbij zelfs kampioen Achilles 1894 nog een rol speelt. Maar één ding is zeker: de laatste periode gaat naar een Drentse club. Emmen of Nieuw Buinen. Er zijn een drietal scenario's mogelijk:
1: Emmen wint woensdag met 2 doelpunten verschil of meer van FC Wolvega. Dan plaatst Emmen zich voor de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

2: Emmen wint woensdag met 1 doelpunt verschil van FC Wolvega. Er volgt dan een beslissingswedstrijd tegen kampioen Achilles 1894 1 voor de derde periodetitel (neutraal terrein. Dat duel wordt aanstaande vrijdag gespeeld).

3: Emmen speelt gelijk of verliest. De 3e periodetitel gaat naar Nieuw Buinen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl