Dura Vermeer gaat nieuwe theater Emmen bouwen

Het nieuwe theater in Emmen
Het nieuwe theater in Emmen
EMMEN - Bouwbedrijf Dura Vermeer uit Rotterdam heeft de aanbesteding van het nieuw te bouwen theater in Emmen binnen gehaald. Dat heeft de directie van het bedrijf bevestigd aan RTV Drenthe. Op dit moment loopt er nog een haalbaarheidsonderzoek. De verwachting is dat dit onderzoek eind juni afgerond is.
Eerder heeft een consortium van Emmer aannemers de gemeente laten weten dat zij afzagen van deelname aan de aanbesteding van het nieuwe theater. Ze vinden het budget te krap en voorzien juridische problemen. Dura Vermeer ziet die problemen niet. Age Vermeer van de directie laat weten blij te zijn met deze grote klus.

Het theater maakt onderdeel uit van het nieuwe dierenpark op de Es in Emmen en wordt de entree van het park. De bouw van het theater is al drie maanden vertraagd. Het nieuwe park opent eind maart 2016 de deuren. De eerste voorstelling in het theater is in september dat jaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl