Gewapende overval op snackbar in Nietap

Het slachtoffer werd knock-out geslagen en daarna geschopt door de broers
Het slachtoffer werd knock-out geslagen en daarna geschopt door de broers
NIETAP - Twee mannen met bivakmutsen op hun hoofd hebben gisteravond een gewapende overval gepleegd op een snackbar aan de J.P. Santeeweg in Nietap. De daders hebben een onbekend bedrag meegenomen.
Rond half twaalf ´s avonds liepen de mannen de snackbar binnen. Een medewerkster werd bedreigd met een vuurwapen en moest het geld uit de kassa geven. Daarna ging het duo er vandoor in de richting van Roden. Mogelijk zijn ze gevlucht op een scooter. Tijdens de overval was een klant in de zaak aanwezig.

Beide overvallers droegen donkere kleding en een bivakmuts. De ene dader is ongeveer 18 jaar oud, 1,65 tot 1,70 meter groot en Nederlandssprekend. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een witte streep aan de zijkant en een rood logo ter hoogte van een broekzak. De tweede dader was ongeveer 1,85 à 1,90 meter lang. Meer is niet van hem bekend.

De politie vraagt getuigen van de overval, of mensen die kort voor of na de overval iets verdachts hebben gezien, zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl