Jos Fidom schiet MSC naar halve finale

VOETBAL - MSC is er op eigen veld in geslaagd om de halve finale van de nacompetitie te bereiken. Na de 0-1 overwinning tegen SWZ Sneek, was de ploeg van het trainersduo Blom/Brandsma zondagmiddag met 1-0 te sterk voor Quick'20 uit Oldenzaal.

Omdat Quick'20 met 4-0 gewonnen had van SWZ Sneek, volstond voor MSC alleen een overwinning om door te gaan naar de halve finale van de nacompetitie om promotie naar de Topklasse. MSC begon goed aan het duel, maar vervolgens was Quick'20 de bovenliggende partij. Vijf minuten voor tijd was het invaller Jos Fidom die na een voorzet van Marcel Linthorst toch de bevrijdende treffer voor MSC maakte.
MSC neemt het in de halve finale op tegen Dongen, dat zondag met 3-2 won van BlauwGeel'38. Donderdag 29 mei om 14.30 uur wordt in Meppel de eerste halve finale gespeeld en zondag 1 juni is in Dongen de return. De winnaar van deze halve finale speelt op neutraal terrein de finale tegen de nummer 12 uit de Topklasse.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl