Alescon wil graag meer dakgoten schoonmaken na geslaagde klus bij Actium

ASSEN/HOOGEVEEN - Werkvoorzieningschap Alescon wil graag weer aan de slag voor woningverhuurder Actium om dakgoten van huurwoningen schoon te maken. Dat zei Alescon-directeur Albert Bruins Slot vanmiddag na de symbolische oplevering van 150 kilometer aan schone dakgoten.
Actium liet de afgelopen maanden voor het eerst de reinigingsklus uitvoeren door de sociale werkvoorziening. De woningcorporatie wil een maatschappelijke bijdrage leveren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe werkervaring op te laten doen.
Voor Alescon was de klus bij Actium een belangrijke opdracht, omdat hierdoor ook medewerkers van de buitenploeg in het najaar en de winter voldoende werk hadden. Directeur Albert Bruins Slot hoopt dat het project een vervolg krijgt. Volgens Actium-directeur Elles Dost moet de pilot nog geëvalueerd worden, maar maakt Alescon een goede kans.

Actium kreeg vanmiddag van de dakgootreinigers als dank een stuk dakgoot gevuld met bloemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl