Actiecomité wil meepraten over aansluiting N34

Relly Blokzijl tijdens de laatste informatiebijeenkomst.
Relly Blokzijl tijdens de laatste informatiebijeenkomst.
KLIJNDIJK - Het actiecomité in Klijndijk wil nauwer betrokken worden bij de ontwikkeling van de plannen rond de N34. Dat vraagt het actiecomité in een brief aan gedeputeerde Henk Brink.
Het actiecomité ziet niets in de voorkeursvariant van de provincie om aan de Slenerweg tussen Klijndijk en 't Haantje een nieuwe aansluiting te maken op de N34. Volgens het actiecomité is het aanpassen van de bestaande aansluiting Emmen-Noord veel beter.

Onder druk van Provinciale Staten zijn beide varianten nog altijd in beeld, maar volgens het actiecomité worden ze niet als gelijkwaardig voorgesteld. Volgens Relly Blokzijl van de groep verontruste Klijndijkers moeten daarom vanuit het actiecomité een vertegenwoordiger in de klankbordgroep komen. Ook vindt hij dat in een vergelijkend onderzoek niet alleen moet worden gekeken naar de hoeveelheid verkeer, maar ook naar zaken als draagvlak en kosten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl