Fledderus keert terug naar Heracles Almelo

VOETBAL - Mark-Jan Fledderus uit Coevorden draagt komend seizoen weer het shirt van Heracles Almelo. De 31-jarige middenvelder degradeerde dit seizoen met Roda JC uit de Jupiler League en mocht daardoor transfervrij vertrekken bij de Limburgers.

Fledderus tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen, meldt Voetbal International. De in Coevorden geboren middenvelder begon zijn voetballoopbaan bij CSVC en kwam al snel in de jeugdopleiding van FC Emmen terecht. De hoofdmacht van Emmen haalde Fledderus nooit, want in het kielzog van Jan de Jonge (nu trainer bij Heracles) verruilde hij Emmen voor de jeugd van SC Heerenveen. Via Telstar en FC Groningen kwam Fledderus in de zomer van 2008 terecht bij Heracles Almelo. Na drie seizoenen verkaste hij naar Roda JC in de hoop Europees voetbal te spelen, maar uiteindelijk liep het allemaal anders voor de Drent.


Fledderus is de tweede ex Emmen-speler die volgend seizoen onder contract staat bij Heracles. Eerder legde de club uit Almelo Bas Sibum al vast.

Meer over dit onderwerp:
Coevorden
Deel dit artikel: