Nog geen akkoord over TT-claim van kwart miljoen

TT-festival
TT-festival
ASSEN - Assen is er nog niet uit met de vorige TT-festivalorganisator GK Producties uit Leeuwarden over een claim van 250.000 euro.
Die is ingediend omdat er volgens GK Producties vorig jaar verwachtingen zijn gewekt, dat zij ook dit jaar het TT Motorfeest mochten organiseren. Maar de nieuwe Stichting TT Speed Week Assen gaat voor de komende vijf jaren in zee met Speed Events NL, en niet met het bedrijf uit Leeuwarden.

Maandag was er een gesprek tussen de gemeente Assen en GK Producties. Dat krijgt later deze maand een vervolg. Volgens Jan Gaastra van GK Producties hebben zij vorig jaar bij de evaluatie van het TT Festival al gesproken over een nieuw TT Motorfeest voor meerdere jaren. Dat er nu een nieuwe stichting tussenzit maakt volgens Gaastra geen verschil. "De gemeente heeft ons iets toegezegd wat ze nu niet kan waarmaken, en wij hebben kosten gemaakt. Daarom de claim", aldus Gaastra. Hij verwacht dat er de komende weken verder gepraat gaat worden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl