RTV Drenthe tijdens de TT

De 84ste Dutch TT wordt verreden op 28 juni
De 84ste Dutch TT wordt verreden op 28 juni
ASSEN - Van 23 t/m 28 juni 2014 gaan op Radio en TV Drenthe alle remmen los tijdens de Dutch TT in Assen. RTV Drenthe staat dan volledig in het teken van dit motorsportevenement.

Radio

Sjoerd Looijenga is de hele week op pad om bijzondere en actuele TT-verhalen te verzamelen. Anthon van der Neut klimt weer in zijn TT-taxi en in de studio in Assen schuiven verschillende TT-gasten aan. Op zaterdag is er een extra lange TT-uitzending vanaf het Jack Middelburgplein, met presentatoren Floris Mulder en Sjoerd Looijenga. Ook zijn er dan verschillende verslaggevers in de baan om verslag te doen van wat er op en naast het circuit gebeurt. Uiteraard zijn alle races live te volgen, voorzien van commentaar van Niels Dijkhuizen.

Televisie

Dagelijks op TV Drenthe rond 18.30 uur presenteert Karin Mulder het TT-journaal vanaf het circuit. Op woensdag en donderdag doet zij dit vanaf de TT campings 'Graswijk' en 'Jan & Bertha'. Jeroen Willems laat bekende Drenten weer tegen elkaar racen in RTV Drenthe's Solexrace.

Internet

Via onze speciale website blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over de TT. Ook zijn er informatie over het circuit, een historisch overzicht, winnaars, video's en foto's te vinden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl