FC Emmen start voorbereiding

VOETBAL - FC Emmen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met zestien spelers. Van de tien spelers die onder contract staan ontbrak alleen Bart de Groot, die kampt met een knieblessure. Verder waren de stagelopers uit de A-jeugd Aladji Barrie, Sander Boekholt, Maurice Kampman en Justin Mulder present plus drie testspelers: Remon van Bochoven, Ruud Grol en Khaled Mesfin-Mulugeta.
"De groep van tien zal in de komende zeven weken moeten worden uitgebreid naar zeker 18 veldspelers en twee keepers. Vier spelers hebben inmiddels een aanbieding gehad, maar hebben dat aanbod in beraad. Ik wil in principe niet geheimzinnig zijn, maar ik wil ook geen slapende honden wakker maken waardoor we straks bepaalde spelers mislopen en dat vanwege een paar honderd euro", aldus Joop Gall.

Van de spelers die afgelopen seizoen onder contract stonden en een ontslagbrief in de bus kregen is alleen Roland Bergkamp nog een serieuze optie voor een nieuw contract. "We willen heel graag met Roland verder. Hij wil eerst afwachten en kijken wat er op zijn pad komt, maar ik hoop dat hij voor FC Emmen kiest."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl