Bedrijven zoeken veel nieuw personeel

ASSEN - Twee bedrijven zijn een zoektocht gestart naar nieuw personeel. Zo zoekt TKP in de stad Groningen 120 hoogopgeleide medewerkers. En bij attractiepark Slagharen worden zo'n 150 nieuwe mensen gezocht.

TKP, dat de administratie doet voor grote pensioenfondsen, heeft er nieuwe opdrachten bij gekregen. Daarvoor is extra personeel nodig. Het gaat om het bedrijfstakpensioenfonds voor de detailhandel. TKP begint woensdag een wervingscampagne in de binnenstad van Groningen. Met de nieuwe aanwas groeit het bedrijf van 450 naar 570 man personeel. 


Slagharen

Attractiepark Slagharen is met spoed op zoek naar 150 medewerkers. Het attractiepark komt als gevolg van uitbreidingen en meer bezoekers personeel tekort.  Het pretpark werft voor de zomer altijd extra vakantiekrachten, maar nog nooit was de behoefte aan werknemers zo groot als dit jaar. Het gaat om horecapersoneel en mensen die bij de attracties staan. In samenwerking met de gemeente Hardenberg en het UWV worden binnenkort speeddates georganiseerd om de vacatures in te vullen.

Meer over dit onderwerp:
Assen
Deel dit artikel: