Overdekte TT-camping verwacht meer kampeerders

De TT Hall
De TT Hall
ASSEN - Na twee moeizame jaren lijken TT-bezoekers dit jaar wel de weg te vinden naar de overdekte camping in de TT Hall in Assen. De organisatie achter deze indoor TT-camping rekent dit weekend op zo'n tweehonderd tenten.
Twee jaar geleden werd de hal bij het TT-circuit voor het eerst omgetoverd tot kampeerterrein, maar er was nauwelijks animo voor. Vorig jaar kwamen zo'n zeventig motorliefhebbers overdekt kamperen. Volgens Niek Asbroek van de indoor camping begint dit initiatief nu meer bekendheid te krijgen. Op de donderdag voor de TT stonden er enkele tientallen tentjes en Asbroek verwacht vandaag de grootste toestroom. Op basis van reserveringen verwacht hij dat er in totaal zo'n tweehonderd tenten worden opgezet in de evenementenhal.

Ondanks de toename staat de hal zeker nog niet vol. De hal heeft een vergunning voor vijfhonderd tenten. Volgens de organisatie trekt de overdekte TT-camping een specifiek soort publiek, namelijk mensen die de lawaaiige en drukke TT-campings in de omgeving willen vermijden. Het gaat voornamelijk om oudere motorfans en TT-bezoekers die hun kinderen meenemen.

Op deze camping zijn barbecues, scheerlijnen en tentharingen overigens niet toegestaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl