Drukte in en rond Assen vanwege de TT

ASSEN - Grote drukte rond het TT-circuit in Assen. Drommen motorliefhebbers uit binnen- en buitenland kwamen af op de laatste training en de kwalificatie.
Ook op de wegen richting Assen zijn traditioneel de dag voor de TT in Assen veel motorrijders te zien. Ruim 100.000 mensen komen op het motorrace-evenement af, waaronder dus ook veel motorrijders. De politie heeft de controles aangescherpt, in samenwerking met collega's uit het buitenland.

Diefstal uit tenten

Veel bezoekers overnachten campings in de buurt van het circuit. De politie waarschuwt gasten om daar geen waardevolle spullen achter te laten en gebruik te maken van de kluisjes die zijn geplaatst. Vandaag zijn er 17 aangiften binnengekomen van diefstal, voornamelijk geld en telefoons. De politie roept campinggasten op direct 112 te bellen als ze dieven aan het werk zien. Agenten kunnen dan in samenwerking met beveiligers en campingeigenaren meteen in actie komen.

Meer over de TT op onze TT-pagina

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl