Drentse Curly zingt haar Youtube-hit voor 4500 mensen

GRONINGEN - Youtube-hit Karlijn Rietkerk uit Vries heeft haar lied Football is fun gisteravond live gezongen voor 4500 voetbalfans op de Grote Markt in Groningen.
De 20-jarige zangeres, die zichzelf Curly noemt, werd dankzij alle aandacht voor haar WK-lied uitgenodigd om tijdens het Groningse voetbalfeest op te treden. Met haar lied reageert Karlijn op het Mexicaanse WK-haatlied. Een 15-jarig Mexicaans meisje schreef de song nadat haar land het WK-duel tegen Nederland verloor. Het filmpje van de Drentse zangeres is op Youtube inmiddels ruim 700.000 keer bekeken.

Karlijn Rietkerk was op Twitter en Facebook dolenthousiast na haar geslaagde optreden voorafgaand aan het duel Nederland-Costa Rica. Op de Grote Markt in Groningen was een groot scherm geplaatst. Volgens de gemeente Groningen verliep de avond en nacht zonder problemen. Wel werden mensen in de loop van avond opgeroepen om niet meer naar het plein te komen, omdat het bomvol was. Volgens de organisatie van het Oranjefeest waren er zo'n 4500 mensen.

Rietkerk zegt al door verschillende productiebedrijven en zangers te zijn benaderd om samen te werken. Als al het voetbalgeweld een beetje is afgenomen, bekijkt ze eens rustig op welke aanbiedingen ze in zal gaan.

THAT WAS AMAZING! THANKYOU GRONINGEN <3

">

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl