Filmpje schoppende wielrenner hit op internet

NORG - Een filmpje van een mishandeling door een wielrenner op de Oude Norgerweg tussen Zeijen en Peest is inmiddels tienduizenden keren bekeken.

Een gezin uit Norg is gisteren mishandeld door een wielrenner. De 31-jarige dochter reed over een smal weggetje, toen een wielrenner haar tegemoet kwam rijden. Zij week naar eigen zeggen uit, maar de wielrenner deed dat niet. Hij raakte de spiegel van de auto. De wielrenner stapte af en wilde vervolgens doorrijden. De bestuurster en haar vader gingen verhaal halen en wilden weten of de wielrenner zich had bezeerd.

De wielrenner ging volledig door het lint, schopte de auto en mishandelde de uitgestapte mensen. Uiteindelijk moest ook de 55-jarige moeder het ontgelden. Het drietal is naar het ziekenhuis in Assen gegaan en daar behandeld aan hun verwondingen. De vader bleek een gebroken neus te hebben, de moeder liep verwondingen op aan haar gezicht en de dochter heeft diverse kneuzingen.


De moeder van het gezin plaatste een filmpje op Facebook. Te zien is hoe de wielrenner de dochter schopt. De moeder wil zo proberen de dader te achterhalen. Het filmpje is inmiddels meer dan 21.965 bekeken en 14.500 keer gedeeld. Er is aangifte gedaan tegen de wielrenner, maar de politie heeft de man nog niet kunnen vinden. Ook een oproep via Burgernet en Twitter heeft nog niets opgeleverd.

Meer over dit onderwerp:
Norg
Deel dit artikel: