FC Emmen wil Deul en Menting, Janga overtuigt niet

FC Emmen gaat om tafel met ACV'er Danny Menting
FC Emmen gaat om tafel met ACV'er Danny Menting
VOETBAL - FC Emmen hoopt binnenkort weer twee spelers aan de selectie toe te voegen. Danny Menting en Boy Deul lieten de afgelopen week een goede indruk achter tijdens hun stageperiode en kunnen een aanbieding van de Drentse club verwachten. De derde proefspeler, spits Ralengo Janga, overtuigde de clubleiding van FC Emmen niet.
Gall over Ralengo Janga: "Janga is niet de balvaste spits die we graag willen. Hij is een harde werker, die graag de actie aangaat, maar met Cas Peters hebben we in principe al een soortgelijke spits in huis. Overigens wil Peters ook graag een kans krijgen als centrumspits."

Menting en Deul zijn volgens Gall bruikbare spelers. "We zochten een aanvallende kracht op de flank. Dat is Boy. Dat heeft hij in het verleden al bij meerdere clubs laten zien. Menting kan op meerdere plekken uit de voeten, maar in principe willen we hem halen als verdediger, die als de situatie erom vraagt, een extra wapen kan zijn in de punt van de aanval."

Deul en Menting hebben een Veendam-verleden, maar speelden nog nooit onder Joop Gall.

Als Deul en Menting hun ja-woord geven aan FC Emmen dan heeft de Drentse club 16 spelers onder contract.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl