Mountainbiker uit Emmen gewond door gespannen draad

EMMEN - Een 39-jarige mountainbiker uit Emmen is gisteren gewond geraakt op de Lemelerberg waar een draad was gespannen.
Rond half 6 in de middag reed hij er tegenaan. De man heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling. Volgens de politie heeft de man veel geluk gehad dat de draad knapte en had het heel anders kunnen aflopen. Hij is naar de eerste hulp gegaan waar werd geconstateerd dat hij een gekneusd strottenhoofd had. De man heeft veel moeite met slikken.

Vorige week was er ook al een staaldraad gespannen op de Lemelerberg. Die hing toen op ooghoogte over het pad. Niemand raakte toen gewond, maar de draad veroorzaakte wel veel onrust onder mountainbikers. De politie onderzoekt de zaak.

Landschap Overijssel betreurt de situatie ten zeerste en roept iedereen op om alert te zijn en om bij verdachte omstandigheden direct contact op te nemen met de politie.
Gisteren rond 17.30 is er weer een draad gespannen op de Mountainbikeroute Lemelerberg, hierbij viel nu een gewonde. Wie heeft info??
— Jan Voortman (@wa_Ommen01)
De gewonde mountainbiker , een 39jr Emmenaar, heeft inmiddels aangifte gedaan van poging zware mishandeling. Onderzoek volgt.
— Jan Voortman (@wa_Ommen01)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl