Gratis Shakespeare try-out voor inwoners Diever

DIEVER - Een aantal inwoners van Diever kan vanavond gratis de try-out van het Shakespeare Theater bijwonen. Het theatergezelschap stelde 250 kaarten beschikbaar in samenwerking met Marketing Drenthe. Inmiddels zijn alle kaarten vergeven.
Op deze manier krijgen inwoners van het dorp de gelegenheid om het stuk te zien en is het theatergezelschap verzekerd van een goed gevulde tribune. De voorstelling is de laatste try-out voor de première van Lang Leve de Liefde. Het stuk gaat over vier vrienden die gaan studeren. Om dit goed te kunnen doen besluiten ze de liefde af te zweren. Ze leggen hun belofte vast in een contract maar al snel blijkt dat het erg lastig is om hun aan de afspraak te houden.

In totaal worden er dit seizoen 23 voorstellingen gegeven. Inwoners van Diever konden de gratis kaarten via de website van het Shakespeare Theater reserveren. De laatste try-out begint vanavond om 21:00 uur.

TV Drenthe zendt de komende dagen een Shakespeare Journaal uit. Hierin nemen we een kijkje achter de schermen van het theater, volgen we een aantal acteurs en zijn we bij de laatste try-outs. De journaals zijn van woensdagavond tot en met vrijdagavond om 18:43 uur te zien op TV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl