Vijf nieuwelingen in basisopstelling FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen-trainer Joop Gall laat vrijdagavond in de openingswedstrijd van het seizoen tegen De Graafschap vijf spelers debuteren: Marko Meerits, Gaby Jallo, Marcel Seip, Boy Deul en Cas Peters.
Meerits heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Stefan van der Lei. De keuze voor de overige vier is minder opvallend. Jallo is op dit moment de enige linksback in de selectie, Seip is met zijn ervaring in de voorbereiding al een meerwaarde gebleken, Peters is de enige centrumspits die Gall op dit moment tot zijn beschikking heeft en Boy Deul liet in de afgelopen weken een prima indruk achter als linkerspits. Bovendien heeft Deuls' concurrent Soufiane Laghmouchi door de ramadan achterstand opgelopen.

Joop Gall is blij dat zijn ploeg nu met het echte werk kan beginnen. Of FC Emmen er klaar voor is, is volgens hem lastig te zeggen. "We beseffen heel goed dat dit team nog niet op het gewenste niveau is. We moeten gewoon nog versterkt worden. In de basis en in de breedte. Iedereen weet waar ik op doel. Ik hoop dat we op korte termijn die wensen kunnen vervullen."

Opstelling FC Emmen

Meerits; Bakkati, Luis Pedro, Seip, Jallo, Olijve, Bannink, Rozema, Resida, Peters, Deul.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl