Voorbereidingen Meppeler Nacht van de Popmuziek van start

MEPPEL - Organisatoren Flip Vellinga en Wouter Bessels zijn ondergedoken in de muziek, de eerste contacten met bands zijn gelegd; de voorbereidingen voor de tweede Meppeler Nacht van de Popmuziek zijn begonnen.
Vrijdagnacht 7 november kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen aan akoestische live-muziek, verhalen over bands en muziek van bekende Meppelers en meedoen aan de popquiz. Daarnaast is er een stadswandeling langs horecagelegenheden in de stad, met daarbij verhalen over de band die deze locaties met muziek hebben.

De organisatie heeft een aantal zaken aangepast. "Je leert toch van de fouten die je in je enthousiasme van zo'n eerste keer maakt", vertelt Vellinga. "De verschillende onderdelen worden beter op elkaar afgestemd zodat ze elkaar niet in de weg zitten." "En daar waar de popquiz vorig jaar vrij pittig was, willen we die dit jaar wat laagdrempeliger maken", vult Bessels aan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl