Manchester United-talent afgetest bij FC Emmen

Khalid Salim El Abed in het shirt van FC Oss (foto website FC Oss)
Khalid Salim El Abed in het shirt van FC Oss (foto website FC Oss)
VOETBAL - FC Emmen heeft proefspeler Luke Giverin afgetest. Volgens de technische staf maakte de Engelsman wel indruk als linker middenvelder maar, wist hij niet te overtuigen als linksback. Waar Giverin zijn carrière voortzet is nog niet bekend.
"Toch willen we wel graag een linksbenige verdediger aan onze selectie toevoegen", aldus Joop Gall. "Daarom komen er vanaf maandag ook twee spelers op proef, namelijk de Irakees Hussein Raza en de Jordanees Khalid Salim El Abed."

Hussein Raza

De 20-jarige Raza speelde de afgelopen vier seizoenen voor Go Ahead Kampen, waar hij al op 16-jarige leeftijd de overstap maakte vanuit de A-jeugd. In de laatste vier jaar probeerde Raza een contract af te dwingen bij FC Utrecht (beloften), Go Ahead Eagles en deze zomer was hij nog op proef bij Almere City.

Khalid Salim El Abed

Salim El Abed is een 21-jarige linkervleugelverdediger die in de jeugd uitkwam voor HFC Haarlem en Ajax. In het seizoen 2012-2013 speelde hij voor topklasser FC Chabab, waarna hij werd ingelijfd door Jupiler League club FC Oss. Bij de Brabantse profclub speelde hij slechts twee duels.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl