Erotische poppenvoorstelling in Meppel

MEPPEL - Het internationaal poppenfestival ISSUU in Meppel zorgt dit jaar voor rode oortjes bij bezoekers. Voor het eerst is er de Rode Lichtjesroute.
Vanaf donderdag 18 september voeren schaars geklede poppen pikante voorstellingen op achter de ramen aan het Zuideinde. Het hele gebied krijgt eenzelfde soort uitstraling als de Amsterdamse Wallen. Vanwege de expliciete inhoud van de route moeten bezoekers dan ook ouder zijn dan achttien jaar om deel te nemen.

Groepen van veertig man leggen te voet het parcours af en worden getrakteerd op vier erotische poppenvoorstellingen van ongeveer een kwartier elk. Onder de opvoeringen is Het Theater van de Droom van Jeroen Boerwinkel en Laura Hamers dat speciaal voor het festival is herschreven.

De Rode Lichtjesroute is onderdeel van het Internationaal Poppen- en Figurentheater-Festival Meppel dat ook op 18 september van start gaat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl