Gall geeft Bergkamp basisplaats tegen Jong PSV

VOETBAL - FC Emmen-trainer Joop Gall start vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV met Roland Bergkamp als diepste spits. Flankspeler Leandro Resida raakt zijn basisplaats kwijt, want voor de aanvoer vanaf de zijkanten moeten Boy Deul en Cas Peters zorgen.
"Ik voel me goed. De trainer liet me de keus en aangezien ik geen reactie kreeg op mijn invalbeurt bij FC Eindhoven en de dagen erna alles ook prima verliep, zie ik geen reden om niet te starten", aldus Bergkamp na de laatste training. Of de aanvaller fit genoeg is om twee duels te spelen in drie dagen (maandag speelt FC Emmen tegen FC Den Bosch) is twijfelachtig. "Dat zien we wel na Jong PSV."

Met welke spelers Jong PSV naar Emmen afreist is nog onduidelijk. Gall: "Dat is altijd lastig met beloftenteams, maar ondanks dat de hoofdmacht van PSV zowel Europacup speelt als de kraker tegen Ajax zondag verwacht ik dat zo'n 90% van de basis van vorige week ook tegen ons zal spelen. Dat betekent dat talent Zakaria Bakkali zal beginnen als centrumspits."

Opstelling FC Emmen: Meerits; Jallo, Seip, Pedro, Bakkati; Rozema, Olijve, Bannink; Deul, Bergkamp en Peters.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl