Michel de Boer nieuwe kopman tafeltennissers De Treffers

Michel de Boer nieuwe kopman tafeltennissers De Treffers
Michel de Boer nieuwe kopman tafeltennissers De Treffers
TAFELTENNIS - Michel de Boer uit Den Haag is de nieuwe kopman van de tafeltennissers van De Treffers uit Klazienaveen. De 44-jarige Nederlands kampioen van 2010 is een zeer ervaren nationale en internationale speler. De Boer heeft al ruim twintig jaar ervaring op het hoogste nivo in Nederland.
Het eredivisieteam van de Klazienaveners blijft komend seizoen verder ongewijzigd. Wai Lung Chung uit Amsterdam speelt weer in de kleuren van De Treffers. Net als het 19-jarige paralympisch talent Bas Hergelink die op sportcentrum Papendal woont. Daarnaast behoudt Peter Verweij z'n dubbelrol als coach en speler bij het eredivisie-team.
Verweij zal komend seizoen nog redelijk vaak in actie moeten komen om Michel de Boer hier en daar te ontlasten. Ook zal hij Hergelink regelmatig moeten vervangen omdat het 19-jarige talent zich wil plaatsen voor de Paralympics van Rio de Janeiro. En daarvoor moet hij de komende tijd veel toernooien spelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl