Gesprekken met mogelijke nieuwe uitbater Hotel Bieze

Hotel Bieze
Hotel Bieze
BORGER - Een groep ondernemers in Borger heeft al een nieuwe exploitant op het oog voor Hotel Bieze in hun dorp. De eerste oriënterende gesprekken zijn al gevoerd en de ondernemers verwachten dat een snelle overname mogelijk moet zijn.
De ondernemers zijn verenigd in de Vrienden van Hotel Bieze BV. Zij kochten jaren geleden het hotel om te voorkomen dat het gebouw zou worden gesloopt. In de familie Bergmans-Wesseling uit Dwingeloo vonden zij in 2005 een exploitant voor het hotel en restaurant in Borger. Maar volgens de uitbater is het financieel niet meer haalbaar om de zaak open te houden. Hotel Bieze is daarom per direct gesloten en er is een faillissement aangevraagd.

De Vrienden van Hotel Bieze BV wacht nu het faillissement af en wil dan zo snel mogelijk om tafel met de curator. Arie Deuring van de ondernemersgroep hoopt op een snelle overname, zodat het bedrijf zo snel mogelijk weer de deuren kan openen.

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl