Tips over sieraden en visser na Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is vanavond om 20.30 uur op NPO1
Opsporing Verzocht is vanavond om 20.30 uur op NPO1
EMMEN - Na de uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht zijn 15 tips binnengekomen over de gestolen sieraden die zijn gevonden bij de aanhouding van een Litouwer in Emmen.
De sieraden zijn afgelopen zaterdag gevonden in de auto van de Litouwer. Volgens de politie zijn de sieraden herkend en zijn ze meegenomen na inbraak. Het gaat onder meer om een aantal gouden ringen.

Overval op visser

Ook zijn er twee extra tips binnengekomen over de gewelddadige overval op een sportvisser in Assen. Volgens Opsporing Verzocht hebben inmiddels meer dan 60 mensen tips doorgegeven en zijn er nieuwe aanknopingspunten over de bus die de daders gebruikt hebben. Ook zijn er namen doorgegeven van de mogelijke daders en zijn er tips binnengekomen over de geroofde spullen.

De politie onderzoekt of er een link is tussen deze beroving en andere berovingen van nachtvissers.

Vanavond in opsporing verzocht weer 2 nieuwe tips in onderzoek naar gewelddadige overval op visser in Assen. #Assen #opsporingverzocht
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl