DVSV kan het nog: winnen

DVSV wint na 539 dagen zonder zege
DVSV wint na 539 dagen zonder zege
VOETBAL - DVSV uit Darp boekte donderdagavond een historische zege. In het bekerduel tegen De Sweach in het Friese Beetsterzwaag won de Drentse club met 2-1, op één dag na exact een jaar na de laatste overwinning van de rood-zwarten.
Op donderdag 29 augustus 2013 won DVSV, ook al in de strijd om de noordelijke districtsbeker, met 2-1 van Oranje Zwart. Daarna won DVSV geen enkele duel meer en in de competitie eindigden de rood-zwarten stijf onderaan in de 5e klasse G, met 2 punten uit 22 duels.

Volgens DVSV-speler Danny Ellen was de zege op De Sweach verdiend. "We kwamen met 2-0 voor door twee treffers van Sander Leffers en kwamen daarna eigenlijk niet in de problemen. Ook na de aansluitingstreffer bleven we gemakkelijk overeind. Afgelopen weekend waren we ook al dichtbij een overwinning tegen Diever/Wapse. We stonden met 2-0 voor, maar verloren helaas nog met 2-3. Maar ons spel geeft me hoop voor de competitie. Of we dit seizoen wederom de titel 'slechtste club van Drenthe' in de wacht gaan slepen? Nee, absoluut niet. Er gaan meer overwinningen volgen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl