Jan de Jonge ontslagen bij Heracles

Jan de Jonge
Jan de Jonge
VOETBAL - Trainer Jan de Jonge uit Emmen is per direct ontslagen bij Heracles Almelo. Hij moet vanwege de teleurstellende resultaten vertrekken.
De club verloor zaterdag onder zijn leiding de vierde wedstrijd van het seizoen op rij. Excelsior was met 3-1 te sterk. Na dit duel liet voorzitter Jan Smit al weten dat de club zich zou beraden over de positie van De Jonge. Zondagochtend werd zijn vertrek bevestigd.

De 51-jarige De Jonge was sinds 2013 hoofdtrainer in het Polman Stadion. Vorig seizoen wist hij zich nog wel te handhaven in de eredivisie. De club eindigde als 14e in de eindstand, maar verloor toen ook al de laatste vijf wedstrijden. Dit seizoen begon de formatie uit Almelo met verlies tegen AZ en ging ze ook onderuit tegen FC Groningen en SC Cambuur. Na het verlies bij Excelsior is Heracles Almelo de enige ploeg die dit seizoen nog geen punt heeft gehaald.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.