1000 bezoekers voor eerste Rock op Brink

ANNEN - De eerste editie van Rock op Brink heeft gisteravond duizend bezoekers getrokken.
De organisatie had vooraf ingezet op 1500 tot 2000 bezoekers, maar is tevreden met de opkomst. Daarnaast zouden ze zijn overladen met complimenten, waardoor ze inmiddels op de achtergrond al begonnen zijn aan een tweede Rock op Brink.

Gisteravond traden bands als Peter Pan Speedrock, The Dudettes en New Adventures op, op de brink in Annen. Het muziekfestival is ontstaan na een paar avonden brainstormen door muziekliefhebbers. Vooral Peter Pan Speedrock en New Adventures trokken veel publiek.

Mishandeling

Twee mannen van 41 en 47 jaar uit Beilen zijn aangehouden voor mishandeling. De 47-jarige man had op het festival ruzie gekregen met een 51-jarige man uit Norg. Hij zou vervolgens de man uit Norg tegen de grond hebben gewerkt en mishandeld. De 41-jarige man uit Beilen bemoeide zich ermee. Beide mannen zijn in de cel gezet. Verder heeft de politie geen incidenten gemeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl