FC Emmen vraagt dispensatie aan voor Tarvajärvi

FC Emmen gaat dispensatie aanvragen voor Tarvajarvi
FC Emmen gaat dispensatie aanvragen voor Tarvajarvi
VOETBAL - FC Emmen gaat bij de KNVB dispensatie aanvragen voor aanvaller Niklas Tarvajärvi. "Als we goedkeuring krijgen gaan we met Niklas en zijn zaakwaarnemer om tafel", aldus FC Emmen-directeur Wim Beekman.
Tarvajärvi traint al weken mee met FC Emmen. Joop Gall liet al weten de Fin graag aan zijn selectie toe te voegen en ook de oud-speler van onder andere SC Heerenveen, De Graafschap en Vitesse ziet de stap naar FC Emmen wel zitten.

Linksback

FC Emmen deed de afgelopen 48 uur haar uiterste best om nog een linksback te vinden die per direct de gebleseerde Gaby Jallo kan vervangen, maar zonder resultaat. Eerder op de dag werd wel bekend dat Hussein Raza naar FC Emmen komt. Hij komt over van amateurclub Go Ahead Kampen. "Hij heeft zijn overschrijvingsformulieren inmiddels ingevuld", aldus Joop Gall. De linkervleugelverdediger moet volgens de trainer van FC Emmen niet worden gezien als een onmiddelijke versterking. "Hussein is een enthousisaste, leergierige speler. Het is een speler voor de toekomst."

Danny Menting

Deze week buigt een commissie van de KNVB zich over de situatie van Danny Menting, die deze zomer de overstap maakte van ACV naar FC Emmen. Volgens de reglementen gebeurde dit na de transferdeadline waardoor de verdediger nog steeds niet speelgerechtigd is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl