Hurry Up komt met de schrik vrij bij Hercules: 27-28

HANDBAL - Goed was het zeker niet, maar de twee punten gaan mee naar Zwartemeer. Dat was de gedachte die na afloop van het duel bij Hercules overheerste bij de spelersgroep van Hurry Up. Na een 15-15 ruststand wonnen de oranjehemden met 27-28.
De zege was nipt, maar volgens trainer/coach Joop Fiege wel verklaarbaar. "Allereerst misten we een aantal spelers vanwege blessures en schorsingen. Daarnaast waren Vaidas Trainavicius en Ruben Fiege niet okselfris. Daarnaast deed Hercules het ook gewoon goed. Ze vochten voor iedere meter en roken bloed toen wij na rust een voorsprong van vier punten niet konden uitbreiden en zelfs niet konden consolideren. Ronald Suelmann en Trainavicius kregen langdurig mandekking en met die situatie konden we maar moeilijk omgaan."

Fiege vervolgt: "Maar het belangrijkste is dat we dit duel gewonnen hebben. Het handbal moet natuurlijk wel een stuk beter en zal ook een stuk beter gaan worden. We hebben een doel en dat is dat we ons zo snel mogelijk willen kwalificeren voor de finalepoule. Dan is de druk van de ketel en kunnen we ons in alle rust voorbereiden op de belangrijkste wedstrijden van het seizoen."

Topscorers Hurry Up: Trainavicius 8, Berensen 5, Fiege 4 en Broekmann 4

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl