Wielrenner De Maar wegkapitein Orange Roompot Cyclingteam

Wielrenner De Maar wegkapitein Orange Roompot Cyclingteam
Wielrenner De Maar wegkapitein Orange Roompot Cyclingteam
WIELRENNEN - Wielrenner Marc de Maar uit Assen rijdt volgend seizoen voor de nieuwe Roompot Orange ploeg. De Maar wordt onder meer ploeggenoot van Berden de Vries uit Gieterveen en is gehaald voor z'n jarenlange ervaring.
Zo won de 30-jarige Drent dit jaar een rit in de Ronde van Noorgwegen en werd hij daar tweede in het eindklassement. Daarnaast was hij de sterkste in het bergklassement van de Ronde van Turkije. De Maar reed vier grote rondes uit: twee keer de Vuelta en een keer de Giro. Ook werd hij meerdere keren kampioen van Curacao. De zeer ervaren prof, die eerder ook uitkwam voor Quick Step en Rabobank, is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van de Amerikaanse United Healthcareploeg.

Roompot/Orange Cycling Team wil de Nederlandse wielersport op een hoger plan brengen en jonge Nederlandse renners motiveren en inspireren het optimale uit hun talent te halen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl