Spektakel bij Rolder Boys - Dalen, Emmen verpulvert VKW

Vemba Duarte scoorde voor vv Hoogeveen tegen GVAV
VOETBAL - In de 1e klasse F zag het publiek in Rolde een spektakelstuk bij het duel Rolder Boys - Dalen. Het duel eindigde in 4-3. Emmen verpulverde VKW op eigen veld met 5-0, Hoogeveen mocht niet mopperen met het 1-1 gelijkspel bij GVAV en Nieuw Buinen verloor ook de tweede wedstrijd van het seizoen. SC Joure bleek met 2-1 te sterk.

Rolder Boys - Dalen

Rolder Boys - Dalen eindigde zondagmiddag in een 4-3 zege voor de thuisploeg. Voor de formatie van trainer Ron Krohne waren Ferdi Hidding (2x), Janko Dekker en Patrick de Vries succesvol. Routinier Erik Scholten maakte er twee voor Dalen. De overige treffer van de gasten werd gescoord door Ruben Sinnema.

GVAV - Hoogeveen

Na de zege van vorige week tegen Rolder Boys verspeelde vv Hoogeveen zondagmiddag haar eerste punten dit seizoen. Op bezoek bij GVAV-Rapiditas werd het 1-1. Daar mocht de ploeg van interim-trainer John Kikkert achteraf blij mee zijn, want Hoogeveen speelde allesbehalve goed in Groningen. Hoogeveen kwam vroeg op voorsprong door een fraaie goal van Giovanni Vemba-Duarte en pas heel laat maakte de thuisploeg gelijk. Mario Danque Queta was de gevierde man aan de kant van GVAV.

SC Joure - Nieuw Buinen

Nieuw Buinen heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen verloren. De mannen van trainer Eric Lippold gingen op bezoek bij SC Joure met 2-1 onderuit. Jeroen Buurke was trefzeker voor de oranjehemden.

vv Emmen - VKW

Emmen heeft in zijn tweede wedstrijd de nederlaag tegen SVBO rechtgezet. In eigen huis werd VKW met 5-0 verslagen. Na een 3-0 ruststand scoorden de Emmenaren na rust nog tweemaal. Resmon Roemahlewang brak de ban in Emmen. Met een enorme streep schoot hij de bal in de kruising. Saber Hendriks scoorde na een half uur de 2-0. Voor rust zorgde Resmon Roemahlewang vanuit een penalty (na hands) ook nog voor de 3-0. Roemahlewang groeide uit tot de grote man van de middag, want na rust scoorde hij zijn derde van de middag. Invaller Paidjah Davidson zorgde voor de 5-0 eindstand.

SVBO en Dieze West zijn de enige twee ploegen in deze 1e klasse F op de zondag die nog zonder puntenverlies zijn.