'Uitspraken politici over boek Peter Middendorp schadelijk voor Aa en Hunze'

Het boek van Peter Middendorp
Het boek van Peter Middendorp
GIETEN - D66 in Aa en Hunze stoort zich aan uitspraken vanuit de lokale politiek over het nieuwe boek Vertrouwd Voordelig van oud-Emmenaar Peter Middendorp. Volgens de partij zijn de uitspraken schadelijk voor de beeldvorming van de gemeente Aa en Hunze.
Middendorp schrijft in zijn boek over zijn jeugd in Emmen. Daarbij is hij weinig vleiend over Emmen en Drenthe, en in een interview in het Volkskrant-magazine haalde Middendorp nogal uit naar Drenthe.

In Aa en Hunze is daarop negatief gereageerd door burgemeester Eric van Oosterhout en volgens D66 ook nog door wethouder Henk Heijerman. D66 vindt dat deze reacties de schijn wekken dat de inhoud van het boek van Middendorp op de gemeente slaat. De fractie denkt dat dit slecht is voor de promotie van Aa en Hunze als meest toeristische gemeente van Noord-Drenthe. Daarom heeft de partij vragen gesteld aan het college.

Eerder hierover:


💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl