Rode konen tijdens rooielichtjesroute in Meppel

MEPPEL - De erotische rooielichtjesroute in Meppel heeft op de eerste avond veel belangstelling getrokken.
Het zijn maar poppen achter de roodverlichte ramen van het Zuideinde, die de hoofdrol spelen in de erotische voorstellingen tijden de rooielichtjesroute in Meppel. Toch liepen bezoekers gisteravond met rode konen van voorstelling naar voorstelling. De eerste van drie avonden, waarbij het Zuideinde de rosse buurt van Meppel lijkt, trok veel belangstellenden.

Het is de eerste keer dat de rooielichtjesroute deel uitmaakt van het poppenspelfestival Puppet International. Organisator en bedenker Michiel de Boer kijkt tevreden op die eerste avond terug. 'Bezoekers zijn enthousiast, en ook spelers zijn moe maar voldaan.' De route is bedacht om ook eens de 18+-kant van het poppenspel te laten zien.

Vrijdag- en zaterdagavond kunnen bezoekers nogmaals de route lopen. Op vier locaties worden voorstellingen gespeeld, en de routes starten op drie verschillende tijdstippen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl