Ongeslagen HZVV wint ruim van VEV'67

VOETBAL - HZVV speelde in de Eerste klasse E in Leek tegen VEV'67 en won ruim met 0-5. In de rust stond het 0-2 na goals van Pim de Jonge en Lorenzo Benjamins.
Na de rust ging HZVV verder en opnieuw De Jonge en Benjamins vonden het net. De eindstand van 0-5 kwam op het bord na een goal van Frank Strijker.

Geen doelpunten in Assen bij LTC tegen Balk. Beide ploegen creëerden goede kansen maar het bleef dus 0-0.
DZOH verloor thuis van Buitenpost met 1-4. Buitenpost kwam in de eerste helft op voorsprong waarna Roy Stroeve met een penalty de ruststand van 1-1 op het bord zette. Na de rust liep Buitenpost snel uit na doelpunten van Olijve, Oppedijk en Boersma.

HZVV staat nu bovenaan in de Eerste klasse E met 9 punten uit drie wedstrijden.

Tweede klasse J

In de tweede klasse J won FC Meppel thuis met 3-0 van ONR uit Roden. Grote man bij de Meppelers was Pim ten Voorde, hij maakte er twee en had zelfs meer moeten scoren. Mark Huisman maakte de derde treffer.

FC Meppel staat na drie wedstrijden op de tweede plek. De ploeg heeft twee punten minder dan koploper Noordscheschut, dat vanmiddag met maar liefst 4-10 won van De Heracliden. ONR is nog zonder punten en staat laatste.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl