Olhaco wint Drentse volleybalderby

VOLLEYBAL - De mannen van Olhaco zijn de competitie begonnen met een 4-0 overwinning op provinciegenoot Sudosa-Desto. De meer ervaren volleyballers uit Hoogeveen gaven het sterk verjongde team uit Assen weinig kans en wonnen uiteindelijk verdiend met de setstanden 25-17, 25-12, 25-22 en 25-18.
Tot 10-10 in de eerste set kon Sudosa-Desto bijblijven. Maar doordat de ploeg veel servicefouten maakte ging de winst vrij eenvoudig naar Olhaco. Na de gemakkelijke winst voor Olhaco in de tweede set leek het team uit Assen in de derde set terug te komen in de wedstrijd. Het team van trainer Mohammed Romdhane, vorig seizoen nog de coach van Olhaco, nam een 11-9 voorsprong maar verviel daarna weer in de oude fouten. Slechte dekking, veel misverstanden en servicefouten. De vierde set was een kopie van de derde. Bij Olhaco groeide libero Jan-Geert Meppelink uit tot de beste man van de wedstrijd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl