Inhaalslag WKE opnieuw zonder resultaat

© WKE
VOETBAL - Een bezoek aan promovendus Hercules heeft WKE niet het gewenste resultaat opgeleverd. Net als vorige week wist de ploeg van Paul Weerman een 2-0 achterstand goed te maken, maar ging het uiteindelijk met 3-2 onderuit.

Zwak begin

WKE begon slap aan de wedstrijd en keek na minder dan tien minuten spelen al tegen een 2-0 achterstand aan. Doelpuntenmakers aan de zijde van de thuisploeg waren Rob Rietveld en Adil Tihouna. Laatsgenoemde treffer was dubbel zuur voor WKE, omdat er een overtreding op Jorrit Kunst aan voorafging. Vlak voor rust maakte Simon IJzerman, al vroeg ingevallen voor de geblesseerde Johnny de Vries, met zijn hoofd de aansluitingstreffer voor WKE.

Inhaalslag

Tien minuten na de hervatting bracht Yumé Ramos met wederom een kopbal WKE op gelijke hoogte. De weer speelgerechtigde Guilliano Grot had toen al de plek ingenomen van Sander Meertens. Ook bracht coach Paul Weerman in de tweede helft Emad Sanafikhah nog in het veld voor Kay Velda. Weerman zag dat zijn ploeg absoluut niet onderdeed voor de thuisploeg, maar toch was het ver in de tweede helft Matthijs Blijham die Hercules weer op voorsprong bracht: 3-2.

Alles of niets

Vijf minuten voor tijd moest Hercules verder met tien man, nadat Francis van Rooij zijn tweede gele kaart ontving. WKE speelde toen al een tijdje alles of niets, hetgeen niet meer tot een derde tegentreffer leidde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl