3e zege op rij voor SVBO, weer puntenverlies Hoogeveen

SVBO
SVBO
VOETBAL - In de 1e klasse F heeft SVBO de topper tegen Dieze West met 4-0 gewonnen. De ploeg van trainer Rolf de Boer blijft daardoor na drie duels nog zonder puntenverlies. Hoogeveen morste opnieuw punten, nu bij Bergum (1-1), Emmen verloor bij WVV met 2-1, VKW pakte de eerste zege van het seizoen en SC Erica verloor met 2-1 bij SC Joure.

SVBO - Dieze West

Beide ploegen hadden de eerste twee duels gewonnen, maar van een spannende topper was geen sprake in Barger-Oosterveld. Davy Wessels was verantwoordelijk voor de 1-0 en 2-0. Erwin Sikkes en Maarten Wielens tilden de stand naar 4-0.

Hoogeveen - Bergum

In de thuiswedstrijd tegen Bergum morste Hoogeveen opnieuw punten. Tien minuten voor tijd kwam Hoogeveen op een 0-1 achterstand, waarna Marco Hartman in de slotfase nog een punt redde: 1-1.

Dalen - GVAV Rapiditas

In Dalen eindigde het duel tussen Dalen en GVAV Rapiditas in 3-2 voor de thuisploeg. Bij rust was het 1-1, waarna Dalen na rust uitliep naar 3-1. Topscorer Erik Scholten scoorde twee keer en ook Martijn Heerkes was succesvol voor de thuisploeg. De Groningers kwamen nog terug tot 3-2, maar wisten niet meer gelijk te komen.

WVV - vv Emmen

Emmen verloor op bezoek bij WVV met 2-1. Henk Bakker was verantwoordelijk voor de 2-1, waarna de Emmenaren er tegen tien man niet in slaagden om de gelijkmaker te produceren, ondanks een levensgrote kans voor Josip Baric.

VKW - Steenwijk

VKW boekte de eerste overwinning van het seizoen. Thuis tegen Steenwijk werd het 4-2 voor de Westerborkers. De ploeg van Harold Brunsting kwam op eigen veld met 0-2 achter, maar Roy Hutter en tweemaal Anjo Willems bogen de achterstand om in een 3-2 voorsprong. Remmert Verbrugge gooide het duel in het slot: 4-2.

SC Joure - SC Erica

SC Erica verloor met 2-1 bij SC Joure. De Drenten keken in de rust al tegen een 2-0 achterstand aan, waarna Kelvin Jager nog voor de aansluitingstreffer zorgde. Verder kwam de ploeg van trainer Arthur van der Veen niet.
SVBO is koploper in de 1e klasse F met 9 uit 3. Twee ploegen volgen op twee punten achterstand: SC Joure en WVV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl