Terugslag Seip, zieken weer terug bij FC Emmen

Marcel Seip
Marcel Seip
VOETBAL - FC Emmen kan ook vrijdag niet beschikken over verdediger Marcel Seip. De liesblessure blijkt, in tegenstelling tot de verwachtingen en de signalen tot nu toe, nog niet voldoende genezen. Positief voor de Drentse club is dat de zieken, Alexander Bannink en Jurjan Mannes, beide morgen weer op het trainingsveld staan.
"Seip heeft zich vanochtend getest tijdens de training en dat viel toch tegen", aldus Gall. "Er kan vrijwel zeker een streep door zijn naam voor aanstaande vrijdag."

Leandro Resida en Boy Deul, die in het bekerduel tegen Excelsior Maassluis met respectievelijk een enkel- en knieblessure het veld verlieten lijken het duel met Jong Ajax wel te halen. "De ei op de enkel van Resida is vrijwel verdwenen, maar dat gaan we donderdag verder bekijken en datzelfde geldt voor Deul, die vandaag wel gewoon de uitlooptraining heeft gedaan."

Gaby Jallo, Bart de Groot en Frank Olijve zijn zeker niet van de partij. De verwachting is dat Olijve vrijdag een meniscusoperatie ondergaat. Hij zal zo'n vier tot zes weken uit de roulatie zijn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl