Gall en Weerman gaan voor stunt in beker

Gall en Weerman gaan voor stunt in beker
Gall en Weerman gaan voor stunt in beker
VOETBAL - Joop Gall en Paul Weerman, de trainers van FC Emmen en WKE, reageerden met ongeveer dezelfde woorden op de loting van de 3e ronde in de KNVB-beker. FC Emmen reist eind oktober naar Heracles en WKE ontvangt op sportpark Grote Geert een andere eredivisieclub, namelijk Excelsior. "Het is een lastige loting, maar we gaan voor een stunt", aldus beide coaches.
Gall laat weten vooral tevreden te zijn met de omstandigheden in Almelo. "We spelen daar in ieder geval met goed licht en op een goed veld. Natuurlijk is een uitwedstrijd tegen een eredivisieclub lastig, maar het is wel een mooie uitdaging om te stunten."

Ook Weerman gaat voor een stunt. "We loten in ieder geval een thuisduel. Dat is mooi, al is het misschien niet de club die mensen massaal naar sportpark Grote Geert weet te lokken. Toch hoop ik dat het die avond heel druk wordt en dat we met de steun van veel supporters kunnen stunten."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl