De Peddelaars vierde bij NK tijdrijden clubteams

WIELRENNEN - Wielervereniging De Peddelaars uit Hoogeveen is tijdens het Nederlands kampioenschap tijdrijden voor clubteams vierde geworden.
Er verschenen twaalf profrenners aan de start in De Marne, op de grens van Gronnigen en Friesland tegen de Waddenzee aan. Voor De Peddelaars reden Berden de Vries, Patrick van der Duin, Joey van Rhee, Coen Vermeltfoort, Jasper Bovenhuis en Gert Mulderij. In een veertig kilometer lange tijdrit kwamen de zes renners een halve seconde tekort voor een podiumplek.

De winst ging naar DTS uit Zaandam, met onder meer Niki Terpstra. Tweede werd De Jonge Renner uit Oosterhout, met Kenny van Hummel, en een halve seconde voor De Peddelaars was het brons voor Restore Cycling uit Pijnacker.

NWV Groningen, met de Drenten Bert-Jan en Adrie Lindeman en Elmar Reinders, eindigde op plek negen. De Kannibaal uit Noordenveld werd zestiende, WSV Emmen negentiende en Meteoor Assen-Roden eindigde op de 49ste plek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl