Teleurstellende nederlaag E&O

HANDBAL - De heren van E&O hebben vanavond het thuisduel tegen Lions 2 verloren. De Limburgers waren met 26-34 te sterk voor de Emmenaren.
E&O begon nog redelijk aan het duel en kwam op 6-5 voorsprong, mede door vier treffers van de Tsjechische topper Jan Josef. Maar daarna nam Lions 2 het initiatief over en liep het uit naar een 12-15 voorsprong bij rust. Dat kwam vooral doordat E&O niet agressief genoeg was in de dekking en de ploeg te veel afhankelijk was van Josef.

Dat laatste bleek vooral in de tweede helft, toen het dertien minuten duurde voor Josef weer scoorde en Lions steeds verder uitliep. E&O kwam nog terug tot een achterstand van twee punten, mede door goed keeperswerk van de 16-jarige Bart Engels, maar daarna schakelden de Limburgers weer een tandje bij, werd E&O slordig in de passing en konden de bezoekers de zege veiligstellen.

E&O staat na vier wedstrijd op de zevende plek in de eredivisie, met twee punten.