Nachtmerrie E&O: speler Danny Falke komt om het leven bij aanrijding taxibus

HANDBAL - De 19-jarige fietser uit Emmen die vannacht om het leven is gekomen, na een aanrijding met een taxibusje, is E&O-speler Danny Falke.
Het ongeluk gebeurde kort voor vijf uur op de Dordsestraat in Emmen, ter hoogte van de Rondweg N391. De 42-jarige bestuurder van de taxibus reed richting het centrum van Emmen, toen hij ineens de fietser voor zich op de weg zag. De chauffeur kon het slachtoffer niet meer ontwijken en reed hem aan. De 19-jarige fietser was op slag dood. De bestuurder van het taxibusje raakte niet gewond, hij had niet gedronken.

Middenopbouwer Falke maakte begin februari z'n debuut in het eerste team van E&O. Z'n broer Tommy Falke maakte afgelopen zomer de overstap van E&O naar Hurry Up.

De wedstrijd van de dames van E&O tegen Quintus die vanmiddag om 15.00 uur gepland staat, gaat niet door. Wel is de kantine van de club geopend voor een ieder die het leed wil delen.

E&O heeft inmiddels aangegeven volgende week de uitwedstrijd tegen Aristos niet te willen spelen. De club moet hierover nog overleg voeren met de tegenstander en het Nederlands Handal Verbond.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.