Goed spelend WKE verliest met ruime cijfers

WKE verliest van koploper
WKE verliest van koploper
VOETBAL - In de Topklasse heeft WKE haar derde nederlaag op rij geleden. De ploeg van coach Paul Weerman had op eigen veld lange tijd het beste van het spel, maar verloor toch met ruime cijfers van JVC Cuijk: 1-4.

In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden begon WKE goed aan de wedstrijd. Het creëerde enkele grote kansen en de tegentreffer van Boy Visser na ruim twintig minuten kwam dan ook uit de lucht vallen. WKE was even van slag, maar ging vol goede moed op jacht naar de gelijkmaker.
Die kwam er vlak na rust, toen Guillano Grot bij de eerste paal een voorzet van Jorrit Kunst binnentikte. WKE was op dat moment de betere partij, maar bleef niet bij de les en keek twee minuten later opnieuw tegen een achterstand aan: 1-2 door opnieuw Boy Visser.
De thuisploeg ging met meer risico spelen, maar dit had niet het gewenste effect. Boy Visser profiteerde van de ontstane ruimte en voltooide zijn hattrick, waarna Cuijk-invaller Ismail Aktas het leed voor WKE nog verder vergrootte door de 1-4 aan te tekenen.
WKE-coach Paul Weerman: "We hebben enkele fases goed voetbal gespeeld en daar moeten we ons aan vasthouden. Wat me wel zorgen baart is dat we na zes duels al vijftien tegentreffers geïncasseerd hebben. Dat is gewoon te veel."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl