FC Emmen-doelman Meerits bedankt trainers voor vertrouwen

VOETBAL - Hij was de afgelopen week gespreksonderwerp nummer één bij FC Emmen, Marko Meerits. De doelman stond de afgelopen week, na zijn fouten tegen Jong Ajax, ter discussie. De jonge Est kreeg in Groesbeek uiteindelijk opnieuw de voorkeur boven Stefan van der Leij. "Ik ben heel blij dat we hier winnen. Vooral voor het team natuurlijk. Maar ook voor de trainers, omdat ze mij opnieuw de kans hebben gegeven."
Meerits keepte tegen Achilles'29 een degelijke wedstrijd en bleef nagenoeg foutloos. "Ik baal wel van die tegengoal, maar verder denk ik dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld."

De keeper, die zich vanaf dinsdag weer bij Jong Estland zal voegen voor een vriendschappelijk duel, begrijpt de kritiek die werd geuit aan zijn adres. "Ik ben een professional, dus ik begrijp dat ik kritisch wordt gevolgd. Natuurlijk was het wel moeilijk voor me dat er werd gesproken over mijn positie. Maar ik heb de afgelopen week weer keihard getraind en uiteindelijk gaven de trainers me het vertrouwen en daar ben ik ze dankbaar voor."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl