Achilles 1894 laat De Bataven ontsnappen

de selectie van Achilles 1894
VOETBAL - Achilles 1894 is er niet in geslaagd om drie punten uit Gendt mee te nemen. Tegen De Bataven stonden de Assenaren vlak voor tijd nog met 1-2 voor, maar een penalty in blessuretijd kostte Achilles 1894 de zege.

Achilles 1894 had voor de pauze het beste voor het spel, maar moest tot na de hervatting wachten op het eerste doelpunt van Thomas Careman. Vlak daarna maakte De Bataven gelijk via Evert Romer.
Beide ploegen zouden nog één keer scoren en bij beide treffers was Achilles 1894-aanvaller Remy Klaassens betrokken. Eerst scoorde hij op prachtige wijze een vrije trap en in de blessuretijd veroorzaakte hij een strafschop, die doo Rob Delleman werd binnengeschoten: 2-2.