HZVV laat langs DZOH

VOETBAL - HZVV heeft de Drentse derby in de eerste klasse E tegen DZOH met minimaal verschil gewonnen. Marlon Luchtenberg zorgde in de 89ste minuut voor de enige treffer van het duel.
HZVV was in de eerste helft de betere ploeg en creëerde ook de meeste kansen. Maar die waren niet besteed aan onder meer Stefan Kikkert, Frank Strijker en Jordi Beeksma. Ook in de tweede helft hadden de Hoogeveners het betere van het spel en waren er kansen. Zo raakte Frank Strijker de lat en wisten ook Lorenzo Benjamins en Pim de Jonge het net niet te vinden. De bezoekers uit Emmen werden nauwelijks gevaarlijk, al meende de ploeg van Erik de Jong recht te hebben op een strafschop maar die kwam er niet.

Één minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd zorgde Marlon Luchtenberg alsnog voor de bevrijdende 1-0 en de verdiende zege voor HZVV. DZOH speelde overigens toen al met tien man na de tweede gele kaart voor Almar Doek in de tachtigste minuut.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl