Vierspanners willen wereldbeker in Assen

PAARDENSPORT - De Nederlandse vierspanners zijn zeer positief over het test event wat vrijdag en zaterdag gehouden is in de TT hall tijdens het NIC in Assen.
Icoon IJsbrand Chardon zegt, dat alle faciliteiten in Assen prima voor elkaar waren. Zowel de inrijdbak als de wedstrijdbak waren prima in orde. Ook het feit dat alles overdekt is viel ,in goede aarde. Zijn Collega Koos de Ronde is het daar helemaal mee eens. Er zijn wereldbeker wedstrijden in Europa die minder van kwaliteit zijn dan hier in Assen.

NIC voorzitter Max Becherer is in zijn nopjes met de eindconclusie van de ruiters. In Nederland kennen we geen wereldbekerwedstrijden, en in dat gat zijn we gesprongen. Of er daadwerkelijk een wereldbekerwedstrijd komt in Assen, hangt ook af van de financien, Maar we gaan ons best doen zo zei Becherer.

De wedstrijd zaterdag werd gewonnen door het span van de de Duitser Daniel Schneiders, Koos de Ronde werd tweede voor IJsbrand Chardon.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl